2011. május 16., hétfő

IRODALMI KALANDOZÁSOK - DÍJKIOSZTÓ EREDMÉNYHIRDETÉS

Gyermekkönyvtárunk és a Belvárosi Magyar - Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Dózsa György Tagiskolája a 2010/2011. tanévben Irodalmi kalandozások címmel – már 16. alkalommal – hirdetette meg irodalmi levelezős játékát 4-5-6. osztályos Zala megyei gyermekeknek. 
          Ezúttal a külföldi gyermekirodalomban kalandoztunk - a következő művek olvasásával: Roald Dahl: Karcsi és a csokoládégyár, Lois Lowry: Az emlékek őre, Anne Fine: A kilencedik felhőn.

 Ha a képekre kattintasz, Te is elolvashatod a könyvek rövid történetét!



            A játékban 32 csapat vett részt, melyek közül a 8 legeredményesebb kapott meghívást az ünnepélyes eredményhirdetésre, melyre a résztvevő csapatok az olvasott művekhez kapcsolódó rövid bemutatkozó jelenettel készültek. Nagyon jól szórakoztunk a kedves-humoros jeleneteken, amelyekben a gyerekek újra átélték az olvasott könyvek egy-egy részletét, megéreztették az olvasmányok hangulatát, a könyvek világát megelevenítették. 


          A Zalai Hírlap képes tudósítását itt olvashatod.



 A játékban résztvevő valamennyi csapat emléklapot kapott, a legjobbak díszes oklevelet, ajándékot és jutalom könyvet vehettek át. 

       A rendezvényről készült további képeket honlapunk Galériájában nézheted meg.


           Köszönjük az irodalombarát diákoknak, hogy velünk játszottak ebben a tanévben is! 



           

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Föld napja Könyvajánló