2020. március 18., szerda

Ingyen letölthető Nógrádi Gábor könyvek március 31- ig a szerző honlapjáról

Az alábbiakban olvashatóak a letölthető könyvek leírásai, mindenki választhat kedvére:


Hecseki és a kedves betörők
 Melyik porcelánfigurát érdemes elrabolni, ha sokféle van? Nagy gond ez egy betörő számára! Mit kell csinálni, ha a lefolyóból feljön a víz? Nagy gond ez egy család számára! Igaza lehet-e annak, aki rablóktól rabol, és csalókat csal meg? Nagy gond ez egy rendőrnyomozó számára! A Gyerekrablás a Palánk utcában főhőse, Hecseki Boldizsár (akit a filmben Koltai Róbert személyesített meg) ismét valami olyasmit csinál, amit egy rendőrnek tilos: a bűnözők mellé áll, őket segíti. Törvénytelen tettét még az sem menti, hogy a betyáros betöréseket gyerekek követik el egy nagymama segítségével. A történetben még főszerepet játszik néhány pofon, a Vidám Park szellemvasútja, és egy nagyméretű dugó. Mindebből látszik, hogy a történet titokzatos és félelmetes. Csak erős idegzetűeknek ajánljuk. Meg azoknak, akik szeretnek nevetni.


Marci öröksége 
Bedzsavi Marcira halálos veszély leselkedik, ugyanis felbérelték ellene a világ egyik legjobb bérgyilkosát. Ötvenmillió dollár a tét: ennyit örökölt Marci és az édesapja, és ezt a pénzt arab terroristák akarják megszerezni. A fiú élete egyik pillanatról a másikra olyan lesz, mint egy akciófilm. Mi történik? Vajon a csinos bérgyilkos meg akarja ölni, vagy meg akarja védeni? Hol van valójában az édesapja? Miért viselkedik olyan furcsán a szerelme, Tünde? Ki az a vörösesszőke nô, aki férfi? És honnan csöppent Marci életébe egy halhatatlan kutya? A könyv végére minden kiderül. Marci kalandjai azonban nem érnek véget.



Galambnagymama

A nagymama galambbá változik, az elhagyott trombita megszólal, a magányos kislány halacska lesz, az állatkereskedésben pótapa is kapható, és a nem létező kutya harap. Nógrádi Gábor meséi mindannyiunk által megélt érzéseket formálnak varázslatos történetekké. "A Galambnagymama első meséi közel húsz éve jelentek meg, és néhány szülőtől, nagymamától már akkor is kaptam kedves, dicsérő leveleket. Azóta számos tanárnő, édesanya írta meg, vagy mondta el személyesen, hogy könyveim közül a Galambnagymama a kedvence. Az író nagyon ritkán tudja kiszámítani műve valódi hatását az olvasóra. Így jártam én is. Gyerekeknek írtam ezeket a meséket, és az érzékenyebb kamaszok mellett a gyereklelkű felnőttek értik, érzik igazán." (Nógrádi Gábor)


Láttam mi történt!
Robi a tanítás után kirohant az iskola épületéből, és fellökte Anit, akinek még a szemüvege is leesett. Vagyis... nem biztos, hogy pontosan ez történt. Szerencsére van néhány tanulója az esetnek - szám szerint ötvenhat. Az ő elbeszélésükből tudjuk meg az igazságot. Vagyis azt, hogy nincs igazság. Vagyis ötvenhat igazság van. Nógrádi Gábor különleges könyve igazi stílusbravúr, amely igazolja a tételt: akármit nézünk, mindig önmagunkat látjuk, csak magunkról tudunk mesélni..


A könyvek pdf változata az alábbi linken ingyenesen letölthető:
https://nogradi.hu/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Húsvéti könyvajánló