2015. augusztus 27., csütörtök

"Gyerekes" szabadidő programok Zalaegerszegen és környékén -SZEPTEMBER-

Mindig látni a különböző weblapokon programokat fesztiválokról, rendezvényekről, ám nem mindig lehet behatárolni mi is vár ránk a különböző helyszíneken. Összegyűjtöttük azokat a helyeket, ahol gyermekeink színvonalasan szórakozhatnak anélkül, hogy rendkívüli idő- vagy anyagi ráfordítást kellene eszközölnünk.


VIII.  Belvárosi szüret
2015-09-04- 2015-09-06
Kvártélyház, Zalaegerszeg

A zalai erdő gasztronómiai kincsei a vad és a bor jegyében. Metszőolló, puttony, must, murci.Zalaegerszeg városa 2015-ben nyolcadik alkalommal rendezi meg a Belvárosi Szüretet, hogy bárki kedvére áldozhasson Bacchusnak, a szőlő, a bor és a mámor istenének.
Gyermekeknek vadászkutya bemutatóval, must kóstolóval, és kézműves foglalkozásokkal kedveskednek a szervezők.



Nagy Tehetségválasztó nap
2015-09-12
Decathlon parkoló, Zalaegerszeg
A Keresztury Dezső Vmk keretében a zalaegerszegi Decathlon parkolójában. Célunk, hogy közelebb hozzuk egymáshoz a gyermekük számára iskolán kívüli elfoglaltságot kereső szülőket és érdeklődő csemetéiket a sport, művészet vagy egyéb más fejlesztő tevékenység területén működő szervezetekkel. A rendezvény folyamán igény szerint színpadi vagy szabadtéri bemutatóra is lehetőség nyílik, ill. minden szervezet számára standot biztosítunk, ahol információs tevékenységet végezhetnek, valamint minden sport és művészeti ágat személyesen is ki lehet majd próbálni, hogy megkönnyítsünk a választást. Terveink közt szerepel egy TEHETSÉGVÁLASZTÓ c. kiadvány megjelentetése is a rendezvényre, mely bemutatja a választási lehetőségeket és segít információt adni, orientálódni. Amennyiben szeretne egyesületével, szervezetével, csoportjával részt venni a rendezvényen ill. szerepelni a kiadványban, kérjük igényeljen jelentkezési lapot és küldje vissza azt legkésőbb 2015. augusztus 31-ig az info@ztc.hu e-mail címre Fehér Ferencnek. Természetesen mindkét lehetőség ingyenes.

22. Zalaegerszegi családfesztivál
2015-09-19
Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola, Zalaegerszeg
Idén ismét megrendezésre kerül Zalaegerszegen a hagyományos 22. Családfesztivál a zalagerszegi Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében, melynek színes, igényes programjaira mindenkit szeretettel várunk.
Blogunkon a fesztivál programja részletesen fel van tüntetve.


Tök jó! Tökfesztivál és pásztorhagyományok napja
2015-09-27
Gébárti út 144. Zalaegerszeg
Szeptember 27-én Zalaegerszegen, VII. „Tök jó!” Gébárti Tökfesztivál. Szent Mihály napi pásztorhagyományok napja, a FATOSZ Országos `Vidékjáró tematikus napok` programsorozatához kapcsolódva. Programok: Játszóház (kézműves és mozgásos játékok), mesterség-bemutatók, kézműves és helyi kistermelők vására, folklór műsorok, tökszépségverseny, tökös ételek, kiállítások.


Zalaegerszegi kisállat börze
2015-09-27
Dózsa György Általános Iskola, Zalaegerszeg
Állatbörze Zalaegerszegen!  A zalaegerszegi kisállatllatbörze havonta egyszer vasárnap reggel 7.30 órától 13 óráig tart. Állatokat 7.30 órától lehet behozni. Az állatok egészségét és az állatorvosi igazolásokat a Járási Főállatorvos által kirendelt hatósági állatorvos ellenőrzi. A 4 hónaposnál idősebb kutyáknak veszettségi oltás igazoló okmánnyal kell rendelkezniük.




       

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Anyák napi könyvajánló