2011. június 23., csütörtök

A Cimbora klub évzáró kirándulása - 3. állomás: Paloznak Faluház - Lego Város Kiállítás

A Faluházban újabb csoda várt bennünket, a Lego város kiállítás, mely Praznovszky Mihály irodalomtörténész magángyűjteményéből állt össze. Itt szabadon gyönyörködhettünk a játékvárosban, ahol kis vonat is kanyarog, és a focipályától az űrállomásig minden megtalálható és megcsodálható. A kiállítás május 8-tól júniusig 2-ig tekinthették meg a llátogatók, szerencsés időpontban érkeztünk tehát. Érdekessége a kiállításnak, hogy a speciális lego - asztaloknál aznap délután összerakó-versenyt is szerveztek, amire már sajnos nem nevezhettünk be, mert indult tovább az autóbuszunk Balatonfüredre. A Lego város kiállításon nagyon sok fotó készült, ezekből válogattunk Galériánkba is.











Paloznak gyönyörű panorámájával, rendezett faluközpontjával, és sok-sok illatozó virágjával méltán nyerte el 2010-ben a Virágos Magyarországért környezetszépítő verseny fődíját falu kategóriában, és készül most az európai szintű megmérettetésre. Abban a reményben köszönt el a község polgármestere tőlünk, hogy „Vigyük el Paloznak jó hírét!” - ezt méltán megígérhettük. Mi pedig azzal búcsúztunk, hogy „Ide még visszajövünk!”!


A 2011. évi kirándulásunk költségeit két cég vállalta. Köszönjük a KONDEX KFT.- nek és vezetőjének, Kondor Zsoltnak; valamint a MÁTÉ-HÁZ KFT. - nek és vezetőjének, Hoffmann Péternek, hogy segítségükkel kirándulásunk megvalósulhatott, és a gyerekek szép élményekhez juthattak támogatásukkal.

A Cimbora-kirándulás élménybeszámolóját folytatjuk:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Föld napja Könyvajánló